SNN/SNV – Schoudercongres 2023

 • Waar:
  N.n.b.  Nederland
 • Wanneer:
  15/12/2023 - 15/12/2023
  08:30 - 18:00
 • Accreditatie door:
  Kwaliteitshuis fysiotherapie, Pro-Q-kine, NOV

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mij inschrijven voor het SNN/SNV Schoudercongres?

  Ja u dient zich in te schrijven voor het SNN/SNV Schoudercongres. Klik hier om u in te schrijven voor het congres.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Schoudercongres 2023

Na 4 succesvolle edities organiseren we op vrijdag 15 december 2023 opnieuw het Schoudercongres. 

In samenwerking met het Schoudernetwerken Nederland en Vlaanderen (SNN/SNV) wordt een programma gemaakt dat interessant is voor alle medische professionals met interesse in de zogenaamde bovenste extremiteiten: het schoudergewricht en het ellebooggewricht.

Het congres wordt 2-jaarlijks georganiseerd en wordt bezocht door zo’n 1100 fysiotherapeuten en ongeveer 100 orthopedisch chirurgen.

Nieuwe ontwikkelingen in de diagnose en behandeling van de schouderklachten worden uitgebreid besproken in het plenaire programma en in de middag worden diverse (hands on) workshops georganiseerd waarin dieper wordt ingegaan op specifieke onderwerpen.

Het Programmaboekje Schoudercongres 2022 kan je hier inzien. Zodra het programma voor 2023 bekend is kan je dat hier bekijken of op de speciale event-website www.schoudercongres.nl.

Over SNN/SNV

SchouderNetwerken Nederland (SNN) enSchoudernetwerk Vlaanderen (SNV) zijn dé landelijk overkoepelende organisatie voor regionale schoudernetwerken van schouder-gespecialiseerde fysiotherapeuten. Hun doelstelling is het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor schouderklachten.

SchouderNetwerken Nederland (SNN) is het landelijk overkoepelende orgaan voor regionale schoudernetwerken van in schouderklachten gespecialiseerde fysiotherapeuten. Door geleidelijke uitbreiding over Nederland, van inmiddels 23 netwerken, hebben zij bijna volledig landelijke dekking. Je leest hier meer over de opzet en organisatie van de Schoudernetwerken Nederland.

Schoudernetwerk Vlaanderen (SNV) is een professioneel netwerk van kinesitherapeuten met een bijzondere interesse in de schoudergordel. Lees hier meer over het Schoudernetwerk Vlaanderen.

 

 

Programma

Diverse sprekers belichten nieuwe ontwikkelingen in de diagnose en behandeling van de schouderklachten.

In de middag worden diverse (hands on) workshops georganiseerd waarin dieper wordt ingegaan op specifieke onderwerpen.

Het Programmaboekje Schoudercongres 2022 kan je hier inzien. Zodra het programma voor 2023 bekend is kan je dat hier bekijken of op de speciale event-website www.schoudercongres.nl

Locatie

Het Schoudercongres 2023 vindt plaats in Congrescentrum 1931 te Den Bosch.

Adres

Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s Hertogenbosch

Bereikbaarheid

Per auto

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken. Vlak bij de snelweg en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

Per openbaar vervoer

1931 bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‟s-Hertogenbosch. U dient daarbij de stationsuitgang Paleiskwartier/Brabanthallen te nemen en het bord “Brabanthallen” te volgen. Na ongeveer 9 minuten ziet u op het kruispunt de toren van 1931 Congrescentrum Brabanthallen. Onderaan deze toren bevindt zich de hoofdentree van 1931. Plan uw reis op www.9292.nl.

Taxi

Vanaf begin 2016 gelden binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch nieuwe regels voor straat-taxivervoer. Alleen chauffeurs die in het bezit zijn van het Bossche kwaliteitskeurmerk BTx mogen taxivervoer op de openbare weg aanbieden. Om voor het keurmerk in aanmerking te komen, moeten taxi’s en taxichauffeurs aan kwaliteitseisen voldoen. Deze eisen zorgen voor een eerlijke behandeling van u als passagier en voor de kwaliteit en veiligheid van het taxivervoer. Dit betekent ook dat er alleen nog taxi’s met het BTx keurmerk op het terrein van 1931 Congrescentrum Brabanthallen mogen.

Parkeren

1931 beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Er zijn zeker 400 parkeerplekken voor de deur en het aantal wordt makkelijk uitgebreid door de combinatie met de parkeerplaatsen van de Brabanthallen, tot 4.000! Daarnaast beschikt 1931 over 4 elektrische oplaadpunten voor uw auto of fiets. Wanneer u aan komt rijden over het parkeerterrein vindt u de laadpalen na de toren aan de linkerkant.

Let op: bij 1931 is het niet mogelijk om met contant geld af te rekenen. 1931 is een pin-only locatie.

Parkeerkosten

Parkeren op het terrein van Congrescentrum 1931 zijn kosten aan verbonden. Een parkeerkaart kost € 8,-.

Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven

Expositie

Parallel aan het Schoudercongres 2023 wordt een expositie met stands van diverse bedrijven die interessante producten en/of diensten leveren voor fysiotherapeuten en medisch specialisten.

Heeft u interesse als exposant deel te nemen op het Schoudercongres, neemt u dan met ons op.

Contact

 

Ook interessant?

2nd Lowlands Shoulder Congress 2023
09/06/2023 - 09/06/2023 : Laren
Sports Valley Congres 2023
13/02/2023 - 13/02/2023 : Rotterdam