NVA Advanced Shoulder Course 2020

 • Waar:
  Amsterdam Skills Centre
  Tafelbergweg 47
  1105 BD
  Amsterdam
  The Netherlands
 • Wanneer:
  10/12/2020 - 10/12/2020
  08:30 - 19:00
 • Geaccrediteerd door:
  NOV, NAPA

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met Odette op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Over

Op donderdag 10 december 2020 vindt in het Amsterdam Skills Centre NVA Advanced Shoulder Course (Scopiecursus 5) 2020 plaats: gevorderden cursus ‘de schouder’. Op deze pagina vindt u alle informatie en kunt u inschrijven voor de cursus.

De NVA Advanced Courses zijn speciaal ontwikkeld voor ervaren arthroscopisten. Tijdens de Advanced Shoulder Course (Scopie 5) gaat een ervaren faculty in op tips and tricks bij schouder chirurgie en behandelt zowel cuff letsels, biceps pathologie als instabiliteit. Ook deze cursus kenmerkt zich door laagdrempelige kennisoverdracht met veel ruimte voor het uitwisselen van ervaring en het bespreken van uitdagingen in diagnostiek, work-up en tijdens de ingreep. Tijdens de cursus is er veel hands-on tijd, veel ruimte voor discussie en meegebrachte casuïstiek.

Er is in verband met het maximaal aantal preparaten mogelijkheid voor 10 deelnemers.

Let op: de avond voorafgaand aan de cursus vindt er een gezamenlijk diner plaats met de faculty van de cursus. U wordt geacht hierbij aanwezig te zijn.

Bereikbaarheid

NVA Scopiecursus 5 wordt gehouden in het Amsterdam Skills Centre.

Adres:
Tafelbergweg 47
1105 BD Amsterdam

Komt u met het openbaar vervoer?
Voor een gedetailleerde reisbeschrijving van uw voordeur naar de ingang van het Amsterdam Skills Centre bezoekt u 9292.

Komt u met de auto?
Voor de parkeermogelijkheden verwijzen u naar Amsterdam Skills Centre.

De avond voorafgaand aan de cursus vindt een faculty diner plaats in een nog nader te bepalen locatie.

Inschrijven

U kunt hier inschrijven voor scopiecursus 5 (de advanced Shoulder Course) die op donderdag 10 december 2020 wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie.
 • PERSOONSGEGEVENS

 • CONGRESREGISTRATIE

 • € 0,00
 • Gratis annuleren en/of wijzigen is mogelijk tot 3 maanden voor aanvang van de bijeenkomst. Tot 2 maanden worden 30 euro administratiekosten gerekend. Bij annulering en/of wijzigingen minder dan 2 maanden voor aanvang van de bijeenkomst is de deelnemer verplicht 100% van het inschrijfgeld te betalen, tenzij de deelnemer een vervanger aandraagt. De reden van annulering of wijziging speelt in alle gevallen geen rol. Als annulerings- en/of wijzigingsdatum wordt de datum gehanteerd waarop de schriftelijke annulering is verstuurd.

Let op: de avond voorafgaand aan de cursus vindt er een gezamenlijk diner plaats met de faculty van de cursus. U wordt geacht hierbij aanwezig te zijn.

 

Ook interessant?