NVA Masterclass 2023

 • Waar:
  N.n.b.  Nederland
 • Wanneer:
  08/12/2023 - 08/12/2023
  12:00 - 17:30
 • Accreditatie door:
  Aangevraagd bij NOV

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mij inschrijven voor de NVA Masterclass 2022?

  Ja, u dient zich in te schrijven voor de NVA Masterclass. U kunt zich hier inschrijven.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over de NVA Masterclass

Op vrijdag 8 december 2023 vindt de NVA Masterclass plaats. Dit is een bijeenkomst die wij organiseren voor de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie (NVA), bedoelt voor iedereen, zowel leden als niet-leden van de NVA, met interesse in dit vakgebied. Tijdens de masterclass wordt 1 specifiek onderdeel van arthroscopische chirurgie belicht en wordt aan de hand van casussen discussie gevoerd over verschillende/nieuwe inzichten. 

De cursus staat bekend om haar interactieve karakter.

U kunt ook altijd een kijkje nemen op http://www.scopie.org. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de masterclass.

Over de NVA (Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie)

De Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie is in 1990 opgericht. Het is en vereniging voor en door jonge, dynamische (orthopedisch) chirurgen. De NVA heeft als doel het verbeteren van de arthroscopische kennis en kunde. Om dit doel te bereiken organiseert de NVA jaarlijks een jaarcongres, een 6-tal hands on scopiecursussen (oplopend in moeilijkheidsgraad), een masterclass en een aantal fellowships.

Meer weten over de NVA? Kijk op https://scopie.org/

Wilt u meer informatie over een NVA lidmaatschap? Klik dan hier!

Programma

Rob Janssen

Dr Rob P.A. Janssen is orthopedisch chirurg-opleider in het Máxima Medisch Centrum Eindhoven-Veldhoven. Dit is een landelijk verwijscentrum voor complexe (sport)letsels van de knie en erkend als Stichting Topklinische Ziekenhuis Expertisecentrum voor complexe knie-instabiliteit bij volwassenen en kinderen. Tevens is Máxima MC één van de 7 Europese ESSKA-PAMI (Pediatric ACL Monitoring Initiative) centra.

Naast zijn klinische praktijk is hij  Associate Professor Knee Reconstruction aan de Technische Universiteit Eindhoven en Lector Value-Based Health Care aan de Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven. In deze functies verricht hij zowel praktijkgericht als fundamenteel onderzoek naar kruisbandletsels bij kinderen en adolescenten. Rob Janssen is mede-auteur van diverse landelijke knie-richtlijnen.

Link naar CV en publicaties

Bram Swinnen

Thomas Patt

 

Locatie

Op dit moment is de locatie nog niet bekend. Zodra dit bekend is, vindt u deze informatie hier.

Inschrijven

Ook interessant?

NVA Basiscursus Arthroscopie Schouder 2023
11/07/2023 - 11/07/2023 : Utrecht
NVA Basiscursus Arthroscopie Knie 2023
10/07/2023 - 10/07/2023 : Utrecht
NVA Gevorderdencursus Arthroscopie Knie 2023
16/11/2023 - 16/11/2023 : Rotterdam
NVA Gevorderdencursus Arthroscopie Schouder 2023
17/11/2023 - 17/11/2023 : Rotterdam
NVA Expert cursus Arthroscopie Hand/Pols 2023
15/11/2023 - 15/11/2023 : Rotterdam