NVA Masterclass 2022

 • Waar:
  Anatomiegebouw
  Bekkerstraat 141
  3572 SG
  Utrecht
  Nederland
 • Wanneer:
  25/11/2022 - 25/11/2022
  08:00 - 18:00
 • Geaccrediteerd door:
  Aangevraagd bij NOV

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mij inschrijven voor de NVA Masterclass 2022?

  Ja, u dient zich in te schrijven voor de NVA Masterclass. U kunt zich hier inschrijven.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over de NVA (Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie)

De Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie is in 1990 opgericht. Het is en vereniging voor en door jonge, dynamische (orthopedisch) chirurgen. De NVA heeft als doel het verbeteren van de arthroscopische kennis en kunde. Om dit doel te bereiken organiseert de NVA jaarlijks een 6-tal hands on cursussen (oplopend in moeilijkheidsgraad), een jaarcongres, een masterclass en een aantal fellowships.

Over de NVA Masterclass

Op vrijdag 25 november 2022 vindt de NVA Masterclass plaats. Dit is een bijeenkomst die wij organiseren voor de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie (NVA), bedoelt voor iedereen, zowel leden als niet-leden van de NVA, met interesse in dit vakgebied.

U ontvangt ook accreditatie-punten wanneer u de sessie heeft bijgewoond. U dient zich wel in te schrijven voor deelname, dit kan binnenkort op deze pagina.

Het onderwerp is nog niet bekend maar zal begin 2022 op deze pagina verschijnen. De cursus staat bekend om haar interactieve karakter. U kunt ook altijd een kijkje nemen op http://www.scopie.org. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de masterclass.

Het onderwerp van de Masterclass is: Advancements in arthroscopic training modalities.  De cursus staat bekend om haar interactieve karakter.

Programma

Aan het programma wordt hard gewerkt en is binnenkort hier terug te vinden. Het onderwerp van de Masterclass is: Advancements in arthroscopic training modalities.

Sprekers

Binnenkort vindt u hier meer informatie over de sprekers die aanwezig zullen zijn tijdens de NVA Masterclass 2022.

Locatie

De NVA Masterclass vindt plaats in het Anatomiegebouw in Utrecht.

 • Bekkerstraat 141
 • 3572 SG
 • Utrecht

Bereikbaarheid

Het Anatomiegebouw ligt centraal gelegen in Utrecht. U loopt in 5 minuten naar het Anatomiegebouw vanaf de dichtstbijzijnde parkeergarage. De bushalte is om de hoek. En het is 5 minuten met de OV-fiets vanaf Utrecht Centraal. Hieronder leest u de routebeschrijving.

Met de auto

U wandelt in 5 minuten naar het Anatomiegebouw vanaf parkeergarage Kruisstraat of de Grifthoek. In de straten rondom het gebouw kunt u ook betaald parkeren.

Via deze link downloadt u de volledige routebeschrijving.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal brengt de bus u in 10 minuten naar bushalte Wittevrouwen. Vervolgens wandelt u in 8 minuten naar het Anatomiegebouw. Met de OV-fiets bent u er in 5 minuten. Plan uw reis op www.9292.nl.

Via deze link downloadt u de routebeschrijving.

Parkeren

Voordelig parkeren? Parkeer uw auto bij P+R Utrecht Science Park en laat de bus u in 12 minuten naar de stad brengen. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte is het 8 minuten lopen naar het Anatomiegebouw.

Inschrijven

Ook interessant?

NVA Basiscursus Arthroscopie Schouder 2023
11/07/2023 - 11/07/2023 : Utrecht