NVA Jaarcongres 2022

 • Waar:
  Omnisport
  De Voorwaarts 55
  7321 MA
  Apeldoorn
  Nederland
 • Wanneer:
  24/06/2022 - 24/06/2022
  08:30 - 17:30
 • Geaccrediteerd door:
  NOV & VSG met 6 punten

Vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 0135440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mij inschrijven voor het NVA Jaarcongres?

  Ja u dient zich in te schrijven voor het NVA Jaarcongres. Klik hier om u in te schrijven voor het congres.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over de NVA (Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie)

De Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie is in 1990 opgericht. Het is en vereniging voor en door jonge, dynamische (orthopedisch) chirurgen. De NVA heeft als doel het verbeteren van de arthroscopische kennis en kunde. Om dit doel te bereiken organiseert de NVA jaarlijks een 6-tal hands on cursussen (oplopend in moeilijkheidsgraad), een jaarcongres, een masterclass en een aantal fellowships.

Over NVA Jaarcongres

Op vrijdag 24 juni vindt het NVA Jaarcongres 2022 plaats in Omnisport Apeldoorn het NVA Jaarcongres met het thema ‘Arthroscopic Joint Preservation’.

Verschillende onderwerpen komen aan bod, zoals:

‘Basics in orthobiology’
‘Treating cartilage defects’
‘Biological enhancement of cartilage’ defects
‘3D printing of cartilage’

De locatie, Omnisport Apeldoorn, ademt topsport en organiseert zowel Europese als Wereldkampioenschappen baanwielrennen. Aansluitend aan het congres organiseren we daarom een cursus baanwielrennen! 

Programma

Klik op de onderstaande button voor het actuele programma.

GA NAAR HET PROGRAMMA

 

Dr. Pieter J. Emans

Orthopedisch chirurg Maastricht UMC+

De consensus “chirurgische behandeling van (osteo)chondrale defecten in de knie”
De consensus “chirurgische behandeling van (osteo)chondrale defecten in de knie” is op basis van vergelijkende studies tussen verschillende chirurgische behandelingen van (osteo)chondrale defecten in de knie, waarbij de uitkomstparameters ‘klinische effectiviteit’ op korte en middellange termijn en ‘kwaliteit van het herstelweefsel’ centraal staan.

Locatie

Het NVA Jaarcongres zal plaatsvinden in Omnisport Apeldoorn.

Adres

De Voorwaarts 55

7321 MA Apeldoorn

Nederland

Bereikbaarheid

Met de auto

Dankzij een uitstekende aansluiting op de A50 en A1 en de uitgebreide parkeermogelijkheden is Omnisport bijzonder goed bereikbaar voor bezoekers die met de auto komen. Het complex ligt bovendien op slechts één uur rijden van Amsterdam, Eindhoven, Assen en Enschede.

Openbaar vervoer

De accommodatie is ook per trein en bus uitstekend bereikbaar. U bereikt Omnisport Apeldoorn vanaf Station Osseveld te voet in ongeveer 10 minuten en Station de Maten in ongeveer 2 minuten. De bushalte (buslijn 4) ligt op circa 10 minuten loopafstand. Plan uw route via www.9292.nl.

Elke vezel van OMNISPORT APELDOORN ademt topsport. In deze multifunctionele sportaccommodatie zijn een wielerbaan, topsporthal en atletiekbaan gevestigd. Parkeergelegenheid is voldoende beschikbaar.

Parkeren

Er zijn genoeg gratis parkeerplekken aanwezig rondom het terrein van Omnisport.

Inschrijven

Sponsor

Heeft u interesse het NVA Jaarcongres 2022 te sponsoren? Neem dan contact met ons op.

Contact

Abstract

Het is niet meer mogelijk om een abstract in te dienen. 

De wetenschappelijke commissie selecteert 5 abstracts voor een mondelinge presentatie. Deze sprekers dingen mee naar de Dr. Harry Eikelaar prijs van 2500 euro voor de beste presentatie / het beste abstract. De prijs wordt aan het einde van de dag uitgereikt.

Ook interessant?

NVA Masterclass 2022
25/11/2022 - 25/11/2022 : Utrecht
NVA Basiscursus Arthroscopie Knie 2022
11/07/2022 - 11/07/2022 : Utrecht
NVA Basiscursus Arthroscopie Schouder 2022
12/07/2022 - 12/07/2022 : Utrecht