NVA Gevorderdencursus Arthroscopie Enkel 2022

 • Waar:
  Mobiele Lab Arthrex te Utrecht
  Papendorpseweg 75
  3528 BJ
  Utrecht
  Nederland
 • Wanneer:
  17/03/2023 - 17/03/2023
  08:00 - 18:00
 • Accreditatie door:
  NOV

Heeft u een vraag over deze cursus?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mij inschrijven voor de NVA Gevorderdencursus Arthroscopie Enkel

  Ja, u dient zich in te schrijven voor de NVA Introductiecursus Arthroscopie Enkel. U kunt zich hier inschrijven.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over de NVA (Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie)

De Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie is in 1990 opgericht. Het is en vereniging voor en door jonge, dynamische (orthopedisch) chirurgen. De NVA heeft als doel het verbeteren van de arthroscopische kennis en kunde. Om dit doel te bereiken organiseert de NVA jaarlijks een 6-tal hands on cursussen (oplopend in moeilijkheidsgraad), een jaarcongres, een masterclass en een aantal fellowships.

Over de ‘Gevorderden cursus Arthroscopie Enkel’

De Gevorderden cursus Arthroscopie Enkel wordt georganiseerd in het Mobiele Lab van Arthrex te Utrecht door de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie.

Dit is een cursus voor “jonge klaren”, fellows enkel of orthopedisch chirurgen met enkele jaren ervaring in de arthoscopische chirurgie.

Deze cursus kenmerkt zich door laagdrempelige kennisoverdracht met veel ruimte voor het uitwisselen van ervaring en het bespreken van problemen in diagnostiek, work-up en tijdens de ingreep. Daarnaast is er tijdens de cursus veel hands-on tijd en ruimte voor discussie en casuïstiek. Een zeer ervaren faculty leert u de fijne kneepjes van het vak. Er wordt geopereerd op fixed for life preparaten.

De cursus vindt plaats op vrijdag 17 maart 2023.

De kosten voor deelname bedragen € 450,-.

 

Programma

Aan het programma wordt op dit moment nog gewerkt, maar vindt u binnenkort hier!

 

Locatie

De De Gevorderden cursus Arthroscopie Enkel vindt plaats in het Mobiele Lab van Arthrex te Utrecht.

Arthrex Nederland B.V.
Papendorpseweg 75
Utrecht

Voor actuele informatie over auto & OV vervoer, verwijzen wij u graag naar 9292.nl

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven voor deelname aan de NVA Gevorderden cursus Arthroscopie Enkel (scopie 6). Deze cursus vindt plaats op vrijdag 17 maart 2023. U dient lid te zijn van de NVA om deel te nemen aan deze cursus. De deelnamekosten bedragen € 450,-. Na het invullen van het formulier komt u in een betaalomgeving. Via iDeal kunt u de betaling direct voldoen. Per mail ontvangt u daarna een bevestiging van uw deelname en uw factuur.
 • PERSOONSGEGEVENS

 • CONGRESREGISTRATIE

 • De kosten voor deelname bedragen € 450.
 • In verband met de noodzakelijke kennis en ervaring voor deze cursus, vernemen we graag in welk jaar van de opleiding je zit.
 • In verband met de noodzakelijke kennis en ervaring voor deze cursus, vernemen we graag hoeveel jaren arthroscopische ervaring je hebt.
 • Gratis annuleren en/of wijzigen is mogelijk tot 3 maanden voor aanvang van de bijeenkomst. Tot 2 maanden worden 30 euro administratiekosten gerekend. Bij annulering en/of wijzigingen minder dan 2 maanden voor aanvang van de bijeenkomst is de deelnemer verplicht 100% van het inschrijfgeld te betalen, tenzij de deelnemer een vervanger aandraagt. De reden van annulering of wijziging speelt in alle gevallen geen rol. Als annulerings- en/of wijzigingsdatum wordt de datum gehanteerd waarop de schriftelijke annulering is verstuurd.
 • € 0,00

Ook interessant?

Sporthopaedie 3.0 2022
08/09/2022 - 08/09/2022 : Rotterdam
NVA Gevorderdencursus Arthroscopie Knie 2023
16/11/2023 - 16/11/2023 : Rotterdam