NVA Fellowship – Nederland | 2024

 • Waar:
  Nederland


  Nederland
 • Wanneer:
  30/09/2024 - 04/10/2024
 • Accreditatie door:
  NVT

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Over NVA Fellowship Nederland

De NVA organiseert al jaren diverse stages van ongeveer een week in samenwerking met verschillende zusterverenigingen in een andere landen. AIOS orthopedie krijgen de mogelijkheid geboden om mee te kijken “in de keuken” van internationale experts binnen de arthroscopie. AIOS orthopedie kunnen solliciteren naar een plaats in deze reizen. De NVA fellowship-commissie draagt geselecteerden voor en het NVA Bestuur geeft uiteindelijk akkoord. Sollicitanten moeten een aantoonbare bovenmatige interesse hebben in de arthroscopie om te mogen deelnemen.

Dit Nederlandse fellowship duurt 6 dagen. U krijgt door het bezoeken van vooraanstaande orthopedisch chirurgen op arthroscopisch gebied op verschillende locaties in Nederland, een uitstekende gelegenheid om uw kennis en vaardigheden binnen de arthroscopische chirurgie uit te breiden. Het fellowship wordt tevens gekenmerkt door diverse wetenschappelijke sessies.

Voor wie?

Dit fellowship is voor jonge klaren, 5de –  6de  jaars assistenten orthopedie of differentiant traumatologie in opleiding voor chirurgie dan wel jonge klare.

 

Over de NVA (Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie)

De Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie is in 1990 opgericht. Het is en vereniging voor en door jonge, dynamische (orthopedisch) chirurgen. De NVA heeft als doel het verbeteren van de arthroscopische kennis en kunde. Om dit doel te bereiken organiseert de NVA jaarlijks een 6-tal hands on cursussen (oplopend in moeilijkheidsgraad), een jaarcongres, een masterclass en een aantal fellowships.

Meer weten over de NVA? Kijk op https://scopie.org/

Wilt u meer informatie over een NVA lidmaatschap? Klik dan hier!

Programma

Aan het programma van dit jaar wordt op dit moment nog hard gewerkt. Om een idee te krijgen, vindt u hieronder het programma van 2023.

Solliciteren

Voor deelname aan een NVA fellowship dient u te solliciteren. De sollicitatieprocedure voor 2024 is inmiddels helaas reeds gesloten.

Heeft u interesse in een van de fellowships van 2025, kunt u dit kenbaar maken door uw motivatie samen met uw CV te mailen naar nva@scopie.org. Solliciteren kan tot begin 2025.

Meer informatie vindt u op de site van de NVA.

Ook interessant?

NVA Basiscursus Arthroscopie Schouder 2024
05/06/2024 - 05/06/2024 : Rotterdam