NOV Jaarcongres 2020

Inschrijven niet mogelijk
 • Waar:
  Congrescentrum 1931
  Oude Engelenseweg 1
  5222 AA
  's-Hertogenbosch
  Nederland
 • Wanneer:
  30/01/2020 - 31/01/2020
  09:30 - 21:00
 • Geaccrediteerd door:
  NOV, NAPA, VS

Vraag over dit event?

Stel hem aan Odette
Mobiel: 06 54973987 Telefoon: 0135440013 Email: odette@excelcs.nl

Over

Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari vindt in Congrescentrum 1931 te Den Bosch het NOV Jaarcongres 2020 plaats. Hier vindt u alle informatie met betrekking tot het NOV Jaarcongres en kunt u zich registreren.

Bereikbaarheid

Het NOV Jaarcongres 2020 vindt plaats in Congrescentrum 1931 te Den Bosch

Per auto

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken.  Vlak bij de snelweg en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

Parkeren

1931 beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Er zijn zeker 400 parkeerplekken voor de deur en het aantal wordt makkelijk uitgebreid door de combinatie met de parkeerplaatsen van de Brabanthallen, tot 4.000! Daarnaast beschikt 1931 over 4 elektrische oplaadpunten voor uw auto of fiets. Wanneer u aan komt rijden over het parkeerterrein vindt u de laadpalen na de toren aan de linkerkant.

Let op: bij 1931 is het niet mogelijk om met contant geld af te rekenen. 1931 is een pin-only locatie.

Per openbaar vervoer

1931 bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‟s-Hertogenbosch. U dient daarbij de stationsuitgang Paleiskwartier/Brabanthallen te nemen en het bord “Brabanthallen” te volgen. Na ongeveer 9 minuten ziet u op het kruispunt de toren van 1931 Congrescentrum Brabanthallen. Onderaan deze toren bevindt zich de hoofdentree van 1931.

Taxi

Vanaf begin 2016 gelden binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch nieuwe regels voor straattaxivervoer. Alleen chauffeurs die in het bezit zijn van het Bossche kwaliteitskeurmerk BTx mogen taxivervoer op de openbare weg aanbieden. Om voor het keurmerk in aanmerking te komen, moeten taxi’s en taxichauffeurs aan kwaliteitseisen voldoen. Deze eisen zorgen voor een eerlijke behandeling van u als passagier en voor de kwaliteit en veiligheid van het taxivervoer. Dit betekent ook dat er alleen nog taxi’s met het BTx keurmerk op het terrein van 1931 Congrescentrum Brabanthallen mogen.

Programma

Het programma voor het NOV Jaarcongres 2020 is nog niet bekend.

Events

Tijdens het NOV Jaarcongres 2020 worden diverse social events georganiseerd.

Seniorendiner

Op de woensdagavond voor aanvang van het congres wordt het senioren diner georganiseerd.

Registratie voor het Seniorendiner is nog niet mogelijk. U zult tegen die tijd een uitnodiging per post ontvangen.

Donderdagavond feest

Traditiegetrouw vindt op de donderdagavond van het NOV Jaarcongres het donderdag avond feest plaats. De invulling van het feest is nog niet bekend. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Inschrijven

Registratie voor het NOV Jaarcongres is nog niet geopend.

Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught

Deelnemers aan het NOV Jaarcongres 2020 logeren voor een speciaal tarief in het Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught. Er is een beperkt aantal kamers beschikbaar.

Kamerprijs: €150,- per nacht inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting.

Golden Tulip Hotel Central

Deelnemers aan het NOV Jaarcongres 2020 logeren voor een speciaal tarief in het Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught. Er is een beperkt aantal kamers beschikbaar.

Double Twin Room

Kamerprijs: € 187,30 per nacht inclusief ontbijt, exclusief lokale heffingen.

 

Single Room

Kamerprijs: € 171,30 per nacht inclusief ontbijt, exclusief lokale heffingen.

Hotel Tips in Den Bosch

Andere leuke hotels in Den Bosch zijn:

Helaas kunnen wij u geen kamer aanbieden in bovengenoemde hotels. Indien u in een van deze hotels wenst te overnachten, adviseren wij u zelf contact op te nemen met hotel.

Ook interessant?