NERASS Voorjaarscongres 2023

 • Waar:
  Sint Maartenskliniek, St Antonius Ziekenhuis Woerden
  Polanerbaan 2
  3447 GN
  Woerden
  Nederland
 • Wanneer:
  23/06/2023 - 23/06/2023
  09:00 - 17:00
 • Accreditatie door:
  Wordt aangevraagd bij ABAN, NAPA en VSR

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over NERASS Voorjaarscongres

”Moeilijke reuma”

NERASS Voorjaarscongres op vrijdag 23 juni van 9:00-17:00.

In 2023 zullen wij weer een voorjaars- en een najaarscongres organiseren. Het voorjaarscongres vindt plaats op vrijdag 23 juni en zal gaan over de uitdagende reumapatiënt bij wie elke medicamenteuze therapie faalt, die complicaties oploopt na operaties of van de medicatie, die naast reuma ook kanker heeft, die een speciale behandeling behoeft vanwege persoonlijkheidsproblematiek … Kortom: Patiënten die we allemaal wel kennen uit onze praktijk, welk specialisme we ook hebben. Zet 23 juni 2023 vast in de agenda!

Binnenkort volgt meer informatie over de sprekers.

 

Over NERASS

Nerass (Netherlands Rheumatoid & Artritis Surgical Society) is een medische, multidisciplinaire vereniging van reumatologen, orthopedisch chirurgen, plastisch chirurgen, revalidatie artsen en neurochirurgen.

Doel van de vereniging:
De bevordering van de kwaliteit van reuma-chirurgie in Nederland door uitwisseling van kennis tussen medische specialisten en andere wetenschappers die zich bezighouden met de ziekten van het bewegingsapparaat en met name met de chirurgische therapie en de indicatie hiertoe dan wel postoperatieve behandeling daarvan. De vereniging is opgericht in 1991.

Lid worden van Nerass? Lees op de website van Nerass hoe dat gaat.

Programma

Hieronder treft u het voorlopige programma. Dit programma is nog onder voorbehoud van wijzigingen in tijdstippen en titels van presentaties.

 

 

 

Locatie

Het congres vindt plaats bij de Sint Maartenskliniek in het St. Antonius Ziekenhuis te Woerden.

Polanerbaan 2
3447 GN Woerden

Bereikbaarheid

Alle informatie over de bereikbaarheid met auto, OV, fiets etc. en parkeren vindt u hier:

https://www.antoniusziekenhuis.nl/locaties/locatie-woerden

Inschrijven

Ook interessant?

Sports Valley Congres 2023
13/02/2023 - 13/02/2023 : Rotterdam
2nd Lowlands Shoulder Congress 2023
09/06/2023 - 09/06/2023 : Laren