Nationaal V&VN Diabetes congres 2024

 • Waar:
  NBC Nieuwegein
  Blokhoeve 1
  3438 LC
  Nieuwegein
  Nederland
 • Wanneer:
  18/04/2024 - 18/04/2024
  08:30 - 17:00
 • Accreditatie door:
  V&VN

Vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 0135440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over het Nationaal V&VN Diabetes congres 2024

Diabetes (ook bekend onder de vroegere naam suikerziekte) is een chronische stofwisselingsziekte. Bij diabetes zit er te veel suiker in het bloed. Het lichaam kan de bloedsuiker niet op peil houden. De officiële naam van de ziekte is diabetes mellitus. Diabetes type 1 en 2 zijn het bekendst. Iedereen kan diabetes krijgen.

V&VN organiseert meerdere malen per jaar voor zowel leden als niet-leden scholingen. Na het daverende succes van het eerste Nationale V&VN Diabetes congres van maart 2023, komt V&VN Diabeteszorg in 2024 opnieuw samen voor het Nationaal V&VN Diabeteszorg Congres 2024! Reserveer daarom donderdag 18 april 2024 vast in de agenda!

 

Over V&VN

V&VN is met 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten.

Over V&VN Diabeteszorg

V&VN Diabeteszorg is het expertisecentrum van en voor verpleegkundigen gespecialiseerd in de zorg voor mensen met diabetes mellitus.

De diabeteszorgverlener onderscheidt zich doordat zij haar handelen baseert op het ‘Beroepsdeelprofiel diabetesverpleegkundige’ en daardoor kwalitatief hoogwaardige diabeteszorg verleent. Diabeteszorg is complexe zorg, waaronder het ondersteunen van zelfmanagement van mensen met diabetes met preventie als centrale opdracht. Onze primaire taak is het delen van opgedane kennis en ontwikkelde expertise voor kwalitatief hoogwaardige zorg. Door lid te zijn van V&VN Diabeteszorg zorg je dat de afdeling sterk en groot blijft en daarmee een belangrijk aanspreekpunt is voor overheid en stakeholders in de zorg rond diabetes mellitus.

Lid worden? Kijk hier: https://www.venvn.nl/lidmaatschap-v-vn/

Programma

Rebecca Painter
Hoogleraar Verloskunde Amsterdam UMC

Thea van der Waart
Huisarts, Seksuologe Maastricht

Maro Sandel
SEH arts OLVG Amsterdam

Jeffry van Grondelle
Ambulance verpleegkundige

Diederik Smit
Internist, endocrinoloog Elisabeth tweesteden Ziekenhuis

Emmy Hoskam
Huisarts, Seksuologe

Ida Smailbegovic
Huisarts

Cas de Heus
Initiatiefnemer en oprichter Diabetes +

Inge van Boxtelaer
Endocrinoloog AZ St-Lukas Gent, Diabetescoach

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
Nieuwegein

Alle informatie over bereikbaarheid met de auto, parkeren en het OV vindt u hier.

Inschrijven

Sponsoring

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning, oftewel sponsoring door farmaceutische- en of hulpmiddelen- leveranciers.

De deelnemende sponsoren hebben geen enkel invloed op het programma.

Dit event wordt gehouden aan de CGR– en/of de GMH– wet- en regelgeving en sponsoring wordt openbaar gemaakt in het TRZ-Transparantieregister Zorg.

Als zorgprofessional moet je onafhankelijk kunnen werken, hier: Hoeblijfikonafhankelijk.nl vindt u alle informatie ter voorkoming van belangenverstrengeling.

Van alle deelnemers van dit event, zoals; de opdrachtgever, de organisator, de sponsor, de dienstverlener en de zorgprofessional/ beroepsbeoefenaar wordt verwacht om transparant te zijn over de financiële relaties.

Interesse in sponsoring? Neem contact op met info@excelcs.nl.

Ook interessant?

Congres V&VN Ambulancezorg 2024
07/10/2024 - 07/10/2024 : Hilversum
V&VN Stomaverpleegkundigen Jaarcongres 2024
12/11/2024 - 12/11/2024 : Nieuwegein