UMC Groningen – MKA

 • Waar:
  N.n.b.  Nederland
 • Wanneer:
  27/02/2025 - 01/03/2025
  09:00 - 22:00
 • Accreditatie door:

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over het congres

Op donderdag 27 februari, vrijdag 28 februari en zaterdag 1 maart 2025 organiseren wij een congres voor de afdeling MKA van het UMC Groningen. Mis het niet en ben erbij!

Over UMC Groningen

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en is de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 12.000 medewerkers werken samen aan zorg, onderzoek, opleiding en onderwijs met als gemeenschappelijke doelstelling: bouwen aan de toekomst van gezondheid.
Het UMCG staat midden in de samenleving. Daar vervullen we een bijzondere en verantwoordelijke rol: het vinden van oplossingen voor ingewikkelde zorg- en gezondheidsvraagstukken.

Afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

De afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) richt zich op de behandeling van afwijkingen aan mond, kaak en aangezicht. Bijvoorbeeld bij ontstekingen in de kaak en letselschade van de kaken en het aangezicht.

MKA is een tandheelkundig specialisme. Tandartsen, kaakchirurgen en huisartsen uit het hele land verwijzen jaarlijks zo’n 10.000 nieuwe patiënten naar deze afdeling van het UMCG. De afdeling is met 10 full-time kaakchirurgen een van de grootste kaakchirurgische centra in Nederland.

Het aanbod bestaat zowel uit eenvoudige behandelingen, zoals het verwijderen van verstandskiezen, als erg ingewikkelde behandelingen. Er zijn bijzondere spreekuren voor patiënten met specifieke aandoeningen. U kunt hier dus voor elk type behandeling terecht.

Locatie

De locatie van het congres is op dit moment nog niet bekent. Zodra de locatie bekent is, vindt u hierover hier meer informatie.

Programma

Aan het programma wordt op dit moment nog hard gewerkt. Binnenkort vindt u dit hier!

Inschrijven

De inschrijving is op dit moment nog niet geopend.

Sponsoring

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning, oftewel sponsoring door farmaceutische- en of hulpmiddelen- leveranciers.

De deelnemende sponsoren hebben geen enkel invloed op het programma.

Dit event wordt gehouden aan de CGR– en/of de GMH– wet- en regelgeving en sponsoring wordt openbaar gemaakt in het TRZ-Transparantieregister Zorg.

Als zorgprofessional moet je onafhankelijk kunnen werken, hier: Hoeblijfikonafhankelijk.nl vindt u alle informatie ter voorkoming van belangenverstrengeling.

Van alle deelnemers van dit event, zoals; de opdrachtgever, de organisator, de sponsor, de dienstverlener en de zorgprofessional/ beroepsbeoefenaar wordt verwacht om transparant te zijn over de financiële relaties.

Interesse in sponsoring? Neem contact op met info@excelcs.nl.

Ook interessant?