NVA Gevorderdencursus Arthroscopie Schouder 2023

 • Waar:
  Erasmus MC Rotterdam
  Doctor Molewaterplein 40
  3015 GD
  Rotterdam
  Nederland
 • Wanneer:
  17/11/2023 - 17/11/2023
  08:00 - 18:00
 • Accreditatie door:
  NOV

Heeft u een vraag over deze cursus?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mij inschrijven voor de NVA Gevorderdencursus Arthroscopie Schouder 2022

  Ja, u dient zich in te schrijven voor de NVA Gevorderdencursus Arthroscopie Schouder. Klik hier om u in te schrijven.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over de ‘Gevorderden cursus Arthroscopie Schouder’

Op vrijdag 17 november 2023 vindt de ‘Gevorderden cursus Arthroscopie Schouder’ plaats in het Erasmus MC in Rotterdam. Dit is een cursus voor jonge klaren, fellows schouder of orthopedisch chirurgen met enkele jaren ervaring in de arthroscopische chirurgie. Inschrijven kan hier.

Deze cursus kenmerkt zich door laagdrempelige kennisoverdracht met veel ruimte voor het uitwisselen van ervaring en het bespreken van problemen in diagnostiek, work-up en tijdens de ingreep. Daarnaast is er tijdens de cursus veel hands-on tijd en ruimte voor discussie en casuïstiek. Een zeer ervaren faculty leert u de fijne kneepjes van het vak. Er wordt geopereerd op fixed for life preparaten.

De cursus vindt plaats op vrijdag 17 november 2023. NVA lidmaatschap is een vereiste voor deelname aan deze cursus.

De kosten voor deelname bedragen € 450,-.

 

Over de NVA (Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie)

De Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie is in 1990 opgericht. Het is en vereniging voor en door jonge, dynamische (orthopedisch) chirurgen. De NVA heeft als doel het verbeteren van de arthroscopische kennis en kunde. Om dit doel te bereiken organiseert de NVA jaarlijks een 6-tal hands on cursussen (oplopend in moeilijkheidsgraad), een jaarcongres, een masterclass en een aantal fellowships.

Meer weten over de NVA? Kijk op https://scopie.org/

Wilt u meer informatie over een NVA lidmaatschap? Klik dan hier!

Programma

 

Locatie

Adres

Erasmus MC Rotterdam
Doctor Molewaterplein 40
3015 GD Rotterdam

Bereikbaarheid

Met de auto

Het Erasmus MC staat aangegeven vanaf de Ring Rotterdam. Bij de ingangen aan het Dr. Molewaterplein kunt u niet parkeren (uitsluitend Kiss & Ride). In de directe omgeving van het Erasmus MC volgt u de bewegwijzeringsborden naar deze parkeergarages: Westzeedijk of Wytemaweg.

Openbaar vervoer

Het Erasmus MC is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. In deze bereikbaarheidsfolder ziet u waar de haltes zijn van metro (halte Dijkzigt), tram en bus en hoe u moet lopen. Plan uw reis op www.9292.nl.

Parkeren

Het Erasmus MC staat aangegeven vanaf de Ring Rotterdam. In de directe omgeving van het Erasmus MC volgt u de bewegwijzeringsborden naar onze parkeergarages:

 • Westzeedijk (grenzend aan onze centrale hal, de Passage)
 • Wytemaweg (onder het Erasmus MC Sophia).

De borden geven per parkeergarage ook het aantal vrije parkeerplaatsen aan.

Klik hier voor meer informatie.

 

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven voor deelname aan de NVA Gevorderden cursus Arthroscopie Schouder (scopie 5). Deze cursus vindt plaats op vrijdag 17 november 2023. U dient lid te zijn van de NVA om deel te nemen aan deze cursus. De deelnamekosten bedragen € 450,-. Na het invullen van het formulier komt u in een betaalomgeving. Via iDeal kunt u de betaling direct voldoen. Per mail ontvangt u daarna een bevestiging van uw deelname en uw factuur.

 • PERSOONSGEGEVENS

 • CONGRESREGISTRATIE

 • Lidmaatschap NVA is verplicht voor deelname aan deze cursus.
 • In verband met de noodzakelijke kennis en ervaring voor deze cursus, vernemen we graag in welk jaar van de opleiding je zit.
 • In verband met de noodzakelijke kennis en ervaring voor deze cursus, vernemen we graag hoeveel jaren arthroscopische ervaring je hebt.
 • € 0,00
 • Gratis annuleren en/of wijzigen is mogelijk tot 3 maanden voor aanvang van de bijeenkomst. Tot 2 maanden worden 30 euro administratiekosten gerekend. Bij annulering en/of wijzigingen minder dan 2 maanden voor aanvang van de bijeenkomst is de deelnemer verplicht 100% van het inschrijfgeld te betalen, tenzij de deelnemer een vervanger aandraagt. De reden van annulering of wijziging speelt in alle gevallen geen rol. Als annulerings- en/of wijzigingsdatum wordt de datum gehanteerd waarop de schriftelijke annulering is verstuurd.

Ook interessant?

Schoudercursus 2023
15/09/2023 - 15/09/2023 : Rotterdam
SNN/SNV – Schoudercongres 2023
15/12/2023 - 15/12/2023 : ’s Hertogenbosch
NVA Basiscursus Arthroscopie Knie 2023
10/07/2023 - 10/07/2023 : Utrecht