Gevorderdencursus Arthroscopie Schouder

 • Waar:
  Erasmus MC Rotterdam
  Doctor Molewaterplein 40
  3015 GD
  Rotterdam
  Nederland
 • Wanneer:
  18/11/2021 - 18/11/2021
  08:00 - 18:00
 • Geaccrediteerd door:
  NOV

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact op met Odette!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Over

De Gevorderden cursus Arthroscopie Schouder wordt georganiseerd in het Erasmus MC Rotterdam door de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie.

Dit is een cursus voor “jonge klaren, fellows schouder of orthopedisch chirurgen met enkele jaren ervaring in de arthscopische chirurgie.

Deze cursus kenmerkt zich door laagdrempelige kennisoverdracht met veel ruimte voor het uitwisselen van ervaring en het bespreken van problemen in diagnostiek, work-up en tijdens de ingreep. Daarnaast is er tijdens de cursus veel hands-on tijd en ruimte voor discussie en casuïstiek. Een zeer ervaren faculty leert u de fijne kneepjes van het vak. Er wordt geopereerd op fixed for life preparaten.

De cursus vindt plaats op donderdag 18 november 2021. U kunt daarvoor hier  inschrijven!

De kosten voor deelname bedragen € 250,-.

Bereikbaarheid

Erasmus MC Rotterdam
Doctor Molewaterplein 40
3015 GD Rotterdam

 

Programma

Het programma wordt momenteel samengesteld. Het programma zal voornamelijk bestaan uit “hands on”. De voorbereidende presentaties worden vooraf opgenomen en u wordt verondersteld om vooraf de theorie te hebben bekeken. Op deze manier is er zoveel mogelijk tijd voor het opereren op fixed for life preparaten.

 

Inschrijven

U kunt hier inschrijven voor NVA Gevorderden cursus arthroscopie Schouder die op donderdag 18 november 2021 wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie.
 • PERSOONSGEGEVENS

 • CONGRESREGISTRATIE

 • Gratis annuleren en/of wijzigen is mogelijk tot 3 maanden voor aanvang van de bijeenkomst. Tot 2 maanden worden 30 euro administratiekosten gerekend. Bij annulering en/of wijzigingen minder dan 2 maanden voor aanvang van de bijeenkomst is de deelnemer verplicht 100% van het inschrijfgeld te betalen, tenzij de deelnemer een vervanger aandraagt. De reden van annulering of wijziging speelt in alle gevallen geen rol. Als annulerings- en/of wijzigingsdatum wordt de datum gehanteerd waarop de schriftelijke annulering is verstuurd.

Ook interessant?

NVA Lustrumcongres 2021
23/09/2021 - 24/09/2021 : Noordwijk