Congres V&VN Verzorgenden 2025

 • Waar:
  NBC Congrescentrum
  Blokhoeve 1
  3438LC
  Nieuwegein
  Nederland
 • Wanneer:
  17/03/2025 - 17/03/2025
  08:30 - 17:00
 • Accreditatie door:

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Over het Congres V&VN Verzorgenden 2025

V&VN organiseert meerdere malen per jaar voor zowel leden als niet-leden scholingen & congressen.

Voor de eerste keer organiseert V&VN het V&VN Verzorgenden Congres op 17 maart 2025.

V&VN Verzorgenden organiseert dit congres voor zorgprofessionals en overige geïnteresseerden. Het doel is om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen kennis op te doen met betrekking tot het vak en professionalisering. Het congres wordt georganiseerd door de verschillende vakgroepen.

Over V&VN

V&VN is met 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten.

Over V&VN Verzorgenden

De afdeling V&VN Verzorgenden zet zich in om de kwaliteit van de verzorgenden beroepsuitoefening te optimaliseren, de professionele identiteit van verzorgenden te bevorderen en verder ontwikkelen. Dat doen wij niet alleen, maar samen met de V&VN Verzorgenden ambassadeurs en de leden van V&VN Verzorgenden Tevens willen we de positionering en profilering van verzorgenden binnen de beroepsvereniging versterken. Daarom werken we samen met diverse afdelingen verpleegkundigen, opleiders en de verpleegkundig specialisten.

Voorzitter van de afdeling V&VN Verzorgenden Marita de Kleijne: “Wij verzorgenden, kunnen elkaar tot steun zijn en elkaar inspireren zonder dat we  eigenlijk zelf goed beseffen wat dit met ons doet. Maar achteraf merk je pas goed hoe hard we dit allemaal ook nodig hebben, om ons mooie vak met passie te blijven uitoefenen”.

Bestuursleden afdeling V&VN Verzorgenden
Het bestuur van de afdeling V&VN Verzorgenden bestaat uit 10 verzorgenden werkzaam in de verschillende sectoren van de zorg.

 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en wissel kennis en ervaring uit met collega’s. Je kunt lid worden van V&VN Verzorgenden als je een basislidmaatschap van V&VN hebt. Lid worden? Klik hier

Locatie

NBC Congrescentrum Nieuwegein

Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Meer informatie over bereikbaarheid en parkeren vindt u hier: https://nbccongrescentrum.nl/bezoekersinformatie/

 

Programma

Aan het programma wordt op dit moment nog hard gewerkt, maar binnenkort vindt u dat hier!

Inschrijven

De inschrijving opent binnenkort hier!

Sponsoring

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning, oftewel sponsoring door farmaceutische- en of hulpmiddelen- leveranciers.

De deelnemende sponsoren hebben geen enkel invloed op het programma.

Dit event wordt gehouden aan de CGR– en/of de GMH– wet- en regelgeving en sponsoring wordt openbaar gemaakt in het TRZ-Transparantieregister Zorg.

Als zorgprofessional moet je onafhankelijk kunnen werken, hier: Hoeblijfikonafhankelijk.nl vindt u alle informatie ter voorkoming van belangenverstrengeling.

Van alle deelnemers van dit event, zoals; de opdrachtgever, de organisator, de sponsor, de dienstverlener en de zorgprofessional/ beroepsbeoefenaar wordt verwacht om transparant te zijn over de financiële relaties.

Interesse in sponsoring? Neem contact op met info@excelcs.nl.

Ook interessant?

V&VN Stomaverpleegkundigen Jaarcongres 2024
12/11/2024 - 12/11/2024 : Nieuwegein
Congres V&VN Ambulancezorg 2024
07/10/2024 - 07/10/2024 : Hilversum
Nationaal V&VN Diabetes congres 2025
10/04/2025 - 10/04/2025 : Nieuwegein