Congres Lowlands 2025

 • Waar:
  N.n.b.  Nederland
 • Wanneer:
  04/04/2025 - 04/04/2025
  08:30 - 17:00
 • Accreditatie door:
  N.n.b.

Vraag over dit event?

Neem contact met ons op!
Telefoon: 0135440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

Over het Congres Lowlands 2025

In juni 2023 vond de succesvolle editie van het Congres Lowlands 2023 plaats bij Congrescentrum Gooiland te Hilversum. Graag overtreffen we deze succesvolle dag op vrijdag 4 april 2025. Reserveer deze datum daarom vast in de agenda!

 

Over Tergooi ziekenhuis

Het Congres Lowlands 2025 is een initiatief van Tergooi Ziekenhuis.

Voor Tergooi MC is iedere patiënt uniek. Haar patiënten verdienen de best mogelijke zorg die past bij hun specifieke situatie. Samen beslissen wat nodig is. Haar visie is dat deze zorg samen met haar patiënten, zorgpartners en medewerkers moet worden georganiseerd, want alleen samen kan de beste zorg geboden worden.

Haar missie: Elke dag, 24/7 per dag samenwerken aan de beste patiëntenzorg. Samen in het ziekenhuis, samen met de regio en samen met de patiënten en collega’s. Tergooi is er, als regionaal opleidingsziekenhuis, met zorg die bijdraagt aan kwaliteit van leven. Alleen met elkaar houd je de zorg waardevol en toegankelijk in de regio. Met elkaar binnen Tergooi MC, met partners en met patiënten.

Programma

Aan het programma wordt op dit moment nog hard gewerkt, maar binnenkort vindt u dat hier!

Locatie

De locatie is op dit moment nog niet bekend. Zodra deze keuze definitief is gemaakt, leest u dat hier.

Inschrijven

De inschrijving opent binnenkort hier!

Sponsoring

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning, oftewel sponsoring door farmaceutische- en of hulpmiddelen- leveranciers.

De deelnemende sponsoren hebben geen enkel invloed op het programma.

Dit event wordt gehouden aan de CGR– en/of de GMH– wet- en regelgeving en sponsoring wordt openbaar gemaakt in het TRZ-Transparantieregister Zorg.

Als zorgprofessional moet je onafhankelijk kunnen werken, hier: Hoeblijfikonafhankelijk.nl vindt u alle informatie ter voorkoming van belangenverstrengeling.

Van alle deelnemers van dit event, zoals; de opdrachtgever, de organisator, de sponsor, de dienstverlener en de zorgprofessional/ beroepsbeoefenaar wordt verwacht om transparant te zijn over de financiële relaties.

Interesse in sponsoring? Neem contact op met info@excelcs.nl.

Ook interessant?