CCC Najaarscongres 2022

 • Waar:
  KNVB Campus
  Woudenbergseweg 56 - 58
  3707 HX
  Zeist
  Nederland
 • Wanneer:
  09/11/2022 - 09/11/2022
  13:00 - 21:00
 • Accreditatie door:
  VSG

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact op met ons!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

Over College van Clubartsen en Consulenten

Het CCC ondersteunt de belangen van de artsen betaald voetbal. Een clubarts betaald voetbal biedt medische zorg aan de beroepsvoetballers aangesloten bij de betaald voetbalorganisaties (BVO’s) in Nederland. Er zijn 34 BVO’s (Eredivisie en Eerste Divisie).

Het CCC bewaakt de kwaliteit van de medische zorg en biedt een hecht, intercollegiaal en multidisciplinair netwerk. Zij zijn een gesprekspartner voor de organisaties binnen het totaalveld van het beroepsvoetbal. Er is geen andere vereniging van artsen betaald voetbal. Bij het CCC zijn ongeveer 100 leden (clubartsen en consulenten) aangesloten.

Lid worden van het CCC? Dat kan door je aan te melden via een email aan organisatie@collegeclubartsenvoetbal.nl

Over het congres voor Clubartsen en Consulenten op 9 november

Op 9 november 2022 wordt een congres georganiseerd voor de leden van het college. Er komen diverse interessante onderwerpen aan de orde – gericht op de interesse en werkzaamheden van de clubartsen.  KNVB opent haar deuren in Zeist om ons met open armen te ontvangen! Thema van deze dag is

‘CCC Alerts’ 
hoofdpijndossier en updates

 

een update van eerder besproken problemen en cases voor iedereen werkzaam als clubarts of consulent in het betaald voetbal.

Programma

Tijdens de najaarsbijeenkomst wordt u bijgepraat over een aantal onderwerpen die ons allen veel bezighouden in het werk als clubarts. Reeds bevestigde sprekers zijn:

 • Afke van de Wouw over “Psychologie & angst en mentale factoren”
 • Hein Daanen over “Nieuwste inzichten over warmteregulatie en prestatie en eventuele strategieën om die te beïnvloeden
 • Edwin Goedhart met een terugkoppeling vanuit de consensusbijeenkomst Hersenschudding 
 • Merel Wielink over “Relatieve energiedeficiëntie in sport, oftewel RED-S”

Het voorlopig programma:
13.30 ontvangst met koffie
14.00 aanvang programma
15.30 pauze
16.00 voortzetting
17.30 borrel en diner
18.30 voortzetting programma
20.00 Einde programma

Accreditatie wordt aangevraagd voor 5 punten bij VSG. Deze punten worden toegevoegd aan uw GAIA dossier.

Edwin Goedhart, bondsarts KNVB

Werkzaam als medisch manager op het SMC KNVB sinds 2013. Teamarts van het Nederlands elftal sinds 2012. Was vanaf 1995 teamarts van diverse voetbalclubs (Ajax, HFC Haarlem, AZ en Vitesse) en jeugdteams van de KNVB (1999-2002).

Edwin is ook bestuurslid van het CCC.

 

Afke van der Wouw, 

 

Hein Daanen, 

 

Merel Wielink, sportarts i.o.

Merel is sportarts in opleiding in het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven & Eindhoven en teamarts bij de dameswielerploeg Parkhotel Valkenburg. Relatieve energiedeficiëntie in sport, oftewel RED-S, is een nieuw en daardoor nog onbekend begrip. Ik denk dat veel artsen, ongeacht specialisme, onbewust patiënten zien met klachten die kunnen passen bij RED-S. Graag vertel ik u daar meer over.

Locatie

Het congres vindt plaats in het Voetbal Medisch Centrum van de KNVB

KNVB
Woudenbergseweg 56 – 58
3707 HX Zeist

 

Google Maps

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanuit de richting Utrecht / Gouda:
A12 volgen tot Gouda, A20 richting Rotterdam.  Neemt u vervolgens afslag 12 (Spaansepolder).

Vanuit de richting Amsterdam – Den Haag 

A4 volgen tot Den Haag, A13 richting Rotterdam en volg de A20 richting Hoek van Holland.  Neemt u vervolgens afslag 12 (Spaansepolder).

Vanuit de richting Breda – Dordrecht
A16 volgen richting Den Haag, volg de A20 richting Hoek van Holland en neem vervolgens afslag 12  (Spaansepolder).

Vanaf afslag 12 – Spaansepolder
Onderaan de afrit rechtsaf richting Delfshaven. Onder het viaduct rechtdoor rijden tot de tweede verkeerslichten; vervolgens linksaf (Spaanseweg). Bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf (Horvathweg). Het Sparta Stadion ligt vervolgens aan uw rechterzijde.

Vanuit de richting Hoek van Holland
A20 richting Rotterdam/Den Haag. U neemt vervolgens afslag 12 (Spaansepolder). Onderaan de afrit rechtsaf richting Delfshaven. Bij de verkeerslichten linksaf (Spaanseweg). Bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Horvathweg). Het Sparta Stadion ligt vervolgens aan uw rechterzijde.

Openbaar vervoer

Tramlijn 8 en buslijn 38 stoppen naast het stadion. Tramlijn 4, 21 en 23 stoppen nabij het stadion. Metrohalte Marconiplein is op slechts 5 minuten loopafstand van het Sparta Stadion. Plan uw reis via 9292.nl.

Parkeren

Op het terrein zijn genoeg parkeerplaatsen aanwezig waar een parkeerkaart voor nodig is. Ook buiten het stadion is parkeren gratis op het industriegebied Spaanse Polder.

Inschrijven

Ook interessant?

Sporthopaedie 3.0 2022
08/09/2022 - 08/09/2022 : Rotterdam
Sports Valley Congres 2023
13/02/2023 - 13/02/2023 : Rotterdam