CCC Voorjaarscongres 2023

 • Waar:
  Stadion SC Cambuur
  Cambuurplein 44
  8921 RG
  Leeuwarden
  Nederland
 • Wanneer:
  29/04/2023 - 29/04/2023
  09:00 - 17:00
 • Accreditatie door:
  VSG

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact op met ons!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

Over het congres voor Clubartsen en Consulenten

Op zaterdag 29 april 2023 wordt het jaarcongres georganiseerd voor eden van het College voor Clubartsen en Consulenten Betaald Voetbal. Er komen diverse interessante onderwerpen aan de orde – gericht op de interesse en werkzaamheden van de clubartsen. Het Stadion van Cambuur Leeuwarden zal dit keer het decor zijn voor dit voorjaarscongres. Het thema van deze dag volgt spoedig. Bent u erbij?

Over College van Clubartsen en Consulenten

Het CCC ondersteunt de belangen van de artsen betaald voetbal. Een clubarts betaald voetbal biedt medische zorg aan de beroepsvoetballers aangesloten bij de betaald voetbalorganisaties (BVO’s) in Nederland. Er zijn 34 BVO’s (Eredivisie en Eerste Divisie).

Het CCC bewaakt de kwaliteit van de medische zorg en biedt een hecht, intercollegiaal en multidisciplinair netwerk. Zij zijn een gesprekspartner voor de organisaties binnen het totaalveld van het beroepsvoetbal. Er is geen andere vereniging van artsen betaald voetbal. Bij het CCC zijn ongeveer 100 leden (clubartsen en consulenten) aangesloten.

Lid worden van het CCC? Dat kan door je aan te melden via een email aan organisatie@collegeclubartsenvoetbal.nl

 

Programma

Het programma is op dit moment nog niet bekend, maar volgt spoedig!

Locatie

Het congres vindt plaats bij SC Cambuur

Stadion SC Cambuur
Cambuurplein 44
8921 RG Leeuwarden

Bereikbaarheid OV

Voor actuele informatie over uw reis met het openbaar vervoer, verwijzen wij u graag naar 9292.nl.

Post-Plaza Hotel & Grand Café Leeuwarden

Voor deelnemers aan het CCC voorjaarscongres 2023 zijn kamers gereserveerd voor de nachten van vrijdag 28 april op zaterdag 29 april en van zaterdag 29 april op zondag 30 april 2023 in het Post-Plaza Hotel & Grand Café Leeuwarden. Op deze manier kunt u er een weekendje Leeuwarden van maken!
Let op: Er is maar een beperkt aantal kamers beschikbaar!

Het Post-Plaza Hotel & Grand Café Leeuwarden is gelegen aan de Tweebaksmarkt 25 – 27 in het centrum van Leeuwarden. Op loopafstand van het hotel zijn 2 parkeergarages waar je vanaf € 10,- per dag kunt parkeren.

Kamerprijzen

 • Single use, 1 nacht, inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting € 130,- per kamer
 • Double use, 1 nacht, inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting € 150,- per kamer

Inschrijven

Ook interessant?

Sports Valley Congres 2023
13/02/2023 - 13/02/2023 : Rotterdam