CCC Jaarcongres 2023

 • Waar:
  Oud London
  Woudenbergseweg 52
  3707 HX
  Zeist
  Nederland
 • Wanneer:
  13/09/2023 - 13/09/2023
  12:30 - 19:30
 • Accreditatie door:
  VSG

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact op met ons!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

Veelgestelde vragen

 • Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving.

  Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. De factuur ontvangt u in een aparte e-mail. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Ik heb geen factuur ontvangen.

  Het kan zijn dat de factuur in uw spam of ongewenste mail terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kunt u mailen naar info@excelcs.nl.

 • Het lukt me niet om mezelf in te schrijven.

  Heeft u het registratieformulier volledig ingevuld, maar verschijnt de donkerblauwe button onderaan met ‘inschrijven’ niet of klikt u op ‘inschrijven’ en krijgt u de volgende melding: ‘There was a problem with your submission. Please review the fields below’, dan vragen we u de volgende items in uw registratie na te kijken:

  Heeft u uw geslacht ingevuld?

  Heeft u uw e-mailadres twee keer ingevuld?

  Bent u akkoord gegaan met de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

  Mocht u vervolgens de volgende melding krijgen:

  Dit e-mailadres is al geregistreerd

  Dan betekent dat, dat u zich al eens eerder via onze website voor een (ander) congres heeft geregistreerd en toen reeds een ‘account’ op onze website heeft aangemaakt. Het systeem ‘kent’ u daarom al. Dit betekent echter NIET dat u voor dit congres ingeschreven staat. Wanneer u helemaal onderaan het formulier het vakje UIT vinkt bij de volgende vraag: Wil je direct ook een account aanmaken zodat het inschrijven vervolgens vele malen sneller gaat? Dan kunt u zich wel registreren.

  Heeft u bovenstaande acties goed uitgevoerd maar kunt u zich nog steeds niet inschrijven? Mail dan naar info@excelcs.nl.

Over het congres voor Clubartsen en Consulenten

Op woensdag 13 september 2023 wordt het jaarcongres georganiseerd voor eden van het College voor Clubartsen en Consulenten Betaald Voetbal. Het congres vindt plaats bij Oud Londen.

Onderwerp van het congres is alle “randzaken” die van invloed zijn op de topprestaties van een speler, zoals slaap, bioritmiek, pijnsensitisatie.

 

Over College van Clubartsen en Consulenten

Het CCC ondersteunt de belangen van de artsen betaald voetbal. Een clubarts betaald voetbal biedt medische zorg aan de beroepsvoetballers aangesloten bij de betaald voetbalorganisaties (BVO’s) in Nederland. Er zijn 34 BVO’s (Eredivisie en Eerste Divisie).

Het CCC bewaakt de kwaliteit van de medische zorg en biedt een hecht, intercollegiaal en multidisciplinair netwerk. Zij zijn een gesprekspartner voor de organisaties binnen het totaalveld van het beroepsvoetbal. Er is geen andere vereniging van artsen betaald voetbal. Bij het CCC zijn ongeveer 100 leden (clubartsen en consulenten) aangesloten.

Lid worden van het CCC? Dat kan door je aan te melden via een email aan organisatie@collegeclubartsenvoetbal.nl

 

Programma

 

 

Locatie

Het CCC Jaarcongres vindt plaats bij Hotel Restaurant Oud London.

Woudenbergseweg 52
Zeist

 

Met de auto:
Vanuit richting Utrecht
Bij knooppunt Rijnsweerd volg A28 à Amersfoort. Afrit 3 Den Dolder/Zeist Oost. Bovenaan afrit, bij verkeerslichten linksaf à Woudenberg. Krakelingweg helemaal uitrijden. Aan het einde op de rotonde tweede afslag à Woudenberg. Dit is de Woudenbergseweg, het hotel ligt na ca.200 meteraan uw rechterhand.

Vanuit richting Arnhem
Afrit 20 Driebergen/Zeist. Einde afrit, bij verkeerslichten rechtsaf à Zeist. Binnen de bebouwde kom van Zeist Driebergseweg blijven volgen tot centrum bij verkeerslichten rechtsaf à N224. Austerlitz/Woudenberg. Dit is de laan van Beek en Royen, deze gaat over in de Woudenbergseweg, het hotel ligt na ca.3,5 km, na een flauwe bocht aan uw rechterhand.

Vanuit richting Amersfoort
A28 Utrecht.  Afrit 3 Den Dolder/Zeist Oost. Bovenaan afrit, bij rotonde rechtsaf, bij de verkeerslichten rechtdoor à Woudenberg. Krakelingweg helemaal uitrijden. Aan het einde op de rotonde tweede afslag à Woudenberg. Dit is de Woudenbergseweg, het hotel ligt na ca.200 meteraan uw rechterhand.

Parkeren:
Oud London beschikt over een zeer ruime eigen gratis parkeergelegenheid, direct aan het hotel gelegen (voor- en achterzijde).

Met het openbaar vervoer:
Trein
U kunt NS-station Driebergen-Zeist makkelijk bereiken vanuit Utrecht of Arnhem. Voor actuele informatie verwijzen wij u naar www.ov9292.nl

Vanaf Station Driebergen-Zeist bedraagt de reistijd met taxi ca. 10 minuten. U kunt reserveren via Taxi Boute of via (0)33 258 88 49.

Op Station Driebergen-Zeist  kunt u een ov-fiets huren. Maak hierbij gebruik van uw ov-chipkaart (deze moet gekoppeld zijn aan de ov-fietspas). . Voor meer info verwijzen wij u graag naar de website www.ov-fiets.nl.  De openingstijden van de fietsenstalling zijn ma t/m vr. 7.00 – 20.00 uur

Bus
Buslijn 381 stopt voor de ingang van Oud London. Voor actuele informatie verwijzen wij u naar www.ov9292.nl

Inschrijven

Ook interessant?

NVA Jaarcongres 2023
30/06/2023 - 30/06/2023 : Hilversum
2nd Lowlands Shoulder Congress 2023
09/06/2023 - 09/06/2023 : Hilversum
SNN/SNV – Schoudercongres 2023
15/12/2023 - 15/12/2023 : ’s Hertogenbosch