CCC Jaarcongres 2021

 • Waar:
  Webinar


  Webinar, online
 • Wanneer:
  22/05/2021 - 22/05/2021
  10:00 - 13:30
 • Geaccrediteerd door:
  VSG

Heeft u een vraag over dit event?

Neem contact op met Odette!
Telefoon: 013-5440013 Email: info@excelcs.nl

CCC – College van Clubartsen en Consulenten

Het CCC ondersteunt de belangen van de artsen betaald voetbal. De artsen betaald voetbal bieden medische zorg aan de beroepsvoetballers aangesloten bij de betaald voetbalorganisaties (BVO’s) in Nederland. Er zijn 34 BVO’s (Eredivisie en Eerste Divisie).

Het CCC bewaakt de kwaliteit van de medische zorg en biedt een hecht, intercollegiaal en multidisciplinair netwerk. Het CCC is een gesprekspartner van de artsen betaald voetbal binnen het totaalveld van het beroepsvoetbal. Het CCC is de enige vereniging van artsen betaald voetbal. Bij het CCC zijn ongeveer 100 leden (clubartsen en consulenten) aangesloten.

Op 22 mei organiseert CCC een congres met als onderwerp de “De leugenachtige lies”.

Bereikbaarheid

Het congres wordt online georganiseerd. U ontvangt enkele dagen voor aanvang van het event een link naar het online platform.

cccEnquete beroepsaansprakelijkheid

De  beroeps aansprakelijkheid, een heet hangijzer, een dossier waar we nog niet uit zijn. We willen graag weten hoe het bij de leden is geregeld / hoe een ieder het voor zichzelf heeft geregeld.

 

 • (Uw gegevens zijn en blijven alleen inzichtelijk voor het bestuur, het is niet verplicht om deze in te vullen. Uitslagen worden geanonimiseerd)
 • (Uw gegevens zijn en blijven alleen inzichtelijk voor het bestuur, het is niet verplicht om deze in te vullen. Uitslagen worden geanonimiseerd)

Inschrijven

Ook interessant?