10 jaar AnyRidge Symposium

 • Waar:
  De Koepelhal
  NS Plein
  5014 DA
  Tilburg
  The Netherlands
 • Wanneer:
  04/04/2020 - 04/04/2020
  08:30 - 23:59
 • Geaccrediteerd door:
  Accreditatie wordt aangevraagd

Any questions?

Odette de Beer - Kock
Mobiel: +31 6 48 05 99 36 (WhatsApp only) Telefoon: +31 (0)13 544 00 13 Email: info@excelcs.nl

10 jaar AnyRidge symposium

De meeste symposia waren hetzelfde… tot nu. De grote sprong voorwaarts in de implantologie… en dat al meer dan 10 jaar…

Dit niet te missen symposium zal volledig gewijd worden aan het unieke behandelconcept van het AnyRidge implantaat en deze zal vanuit drie perspectieven belicht worden, te weten wat is de stand van de wetenschap rondom dit implantaat, hoe kunnen we er klinisch mee werken en hoe kunnen we met dit implantaat meer bereiken dan andere systemen. Als derde kijken we naar de toekomst en daar hoort de digitale tandheelkunde onmiskenbaar bij. Alle mondzorg professionals vanuit de tandheelkunde, kaakchirurgie en tandtechniek zullen uitgebreid verwend worden met uitgebreide kennis en gezelligheid. 

Met bekende Nederlandse en Belgische tandartsen én internationale topsprekers zullen we de stand van zaken omtrent de hedendaagse implantologie bespreken. Denk hierbij aan immediaat implanteren, direct restaureren en belasten, minimaal invasief behandelen, kortere behandeltrajecten, voorspelbare behandelingen én digitale mogelijkheden. En gecombineerd met een unieke locatie in de Koepelhal, garanderen we de deelnemers dat ze een tas vol nieuwe inzichten en ideeën mee naar huis krijgen. 

We zien je graag op zaterdag 4 april!
Team MegaGen

Programma

Een zorgvuldig samengesteld programma bestaande uit Nederlandse en Belgische tandartsen én internationale topsprekers. Zij belichten het AnyRidge implantaat vanuit 3 verschillende perspectieven.

Voor het update programma kijkt u hier.

MEGA Receptie

De receptie bestaat uit een avondvullend programma, georganiseerd in dezelfde locatie (De Koepelhal) omlijst met passende muziek, een hapje en een drankje. Deze sluiten we af voor middernacht.

U kunt hiervoor via het inschrijfformulier kaarten bestellen.

 

Registratie kosten

 

We hebben de volgende mogelijkheden op 4 april:

 • Aanwezig bij het symposium en receptie* – €450,-
 • Aanwezig bij het symposium – €375,-
 • Aanwezig bij de receptie* – €75,-

* De receptie bestaat uit een avondvullend programma, georganiseerd in dezelfde locatie (De Koepelhal) omlijst met passende muziek, een hapje en een drankje. Deze sluiten we af voor middernacht.

Registratie

U kunt hier inschrijven voor deelname aan het 10 jaar AnyRidge Symposium. Deelnamekosten zijn € 375 voor het symposium, € 75 euro voor de receptie.

Wij hanteren algemene voorwaarden voor inschrijving. Deze kunt u hier downloaden.

Van der Valk Tilburg

In Tilburg is het nieuwste Valk Exclusief hotel geopend met 150 hotelkamers, restaurant en bar. Uiteraard vindt u hier ook een moderne fitness en een heerlijk zwembad! Natuurlijk mogen een wellness, beautysalon en zelfs een dakterras niet ontbreken!

Kosten voor de hotelkamers:
Tweepersoonskamer, enkel gebruik – € 174,50
Tweepersoonskamer, dubbel gebruik – € 190,00

Mercure Hotel Tilburg Centrum

Zet uw koffer neer en geniet van uw verblijf in Mercure Hotel Tilburg Centrum, gelegen in het centrum van de stad op loopafstand van het Centraal Station Tilburg en van de Koepelhal.

Het viersterren hotel is met de auto uitstekend bereikbaar en parkeren kan naast de deur in parkeergarage Heuvelpoort (€ 12 per nacht). Totale ontspanning biedt de CitySauna wellness.

Kosten voor de hotelkamers:
Tweepersoonskamer, enkel gebruik, incl. ontbijt – € 114,50
Tweepersoonskamer, dubbel gebruik, incl. ontbijt – € 130,00

Van der Valk Gilze-Tilburg

Het 4-sterrenhotel Van der Valk Gilze-Tilburg is strategisch gelegen in het groen, aan de rand van Tilburg (nabij A58 Afslag 12 Tilburg-Ring West). Met haar 200 hotelkamers in diverse luxe categorieën, long stay appartementen, 16 zalen, uitmuntend restaurant, wellness & fitness centre, gezellige hotelbar, casino, is het toonaangevende in de regio.

Kamers: vanaf € 139,-

Reserveren via:  https://www.hotelgilzetilburg.nl/en/rooms

Ook interessant?